Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 63 niet laden

Awardregen voor MyGuide Amsterdam

Teddy Gipson in het rood - © Michael RosaBij een kampioenschap horen titels en uitverkiezingen. De spelers van MyGuide Amsterdam vielen dan ook vele malen in de prijzen bij de jaarlijkse Eurobasket awards. Met name Teddy Gipson was de gevierde man. De basketballer ontving maar liefst zes onderscheidingen, waaronder die van speler van het jaar, beste import speler en beste guard. Daarnaast werd hij voor drie zogenaamde ‘teams van het seizoen’ geselecteerd.

Gipson had een belangrijk aandeel in het kampioenschap van MyGuide Amsterdam en kende dus een succesvolle terugkeer naar de hoofdstad. Vorig seizoen speelde de Amerikaan in Duitsland bij Paderborn Baskets, na al drie jaar in Amsterdam te hebben gespeeld.

Ook de terugkerende coach Arik Shivek ontving een award. De Israëliër werd uitgeroepen tot trainer van het jaar. MyGuide Amsterdam verzamelde in totaal acht persoonlijk gerichte awards en er werd dertien maal een speler voor een ‘team van het jaar’ gekozen.

Thuiswedstrijd
MyGuide Amsterdam opent het seizoen 2008/2009 op donderdag 9 oktober 2008 met een thuiswedstrijd tegen de West Brabant Giants uit Bergen op Zoom.


 


 

Overige basketball nieuws

Amsterdam doet weer mee in de eredivisie Basketbal…

Op 2 juli 2012 is bekend geworden dat BC APOLLO Amsterdam ko...

Read more